Välkommen till ett event om existentiellt varumärkesarbete23 maj 2024 – Kl. 15.30-19.00 – Deep Studios på Spritan, Ödåkra

Hej! Här anmäler du dig och försäkrar dig om en plats till eventet Toby or not Toby? den 23 maj. Anmälan är bindande.

Skriv in ditt namn och mailadress. Tar du någon i sällskap med dig så skriv även i dennes namn och företag.

Vi tycker det ska bli superkul att få träffa dig hos oss och hoppas att du ska gilla både föreläsningarna och trivseln runt omkring.

Vi ses!

Program:

15.30: Samling med välkomstdryck

16.00: Johan Anselmsson – ”Varumärken som säljer. ”

16.45: Bensträckare

17.00: David Thörnqvist – ”Be reasonable. A Rational Case For Emotion.”

17.30: After work med dryck och tilltugg

Johan Anselmsson är professor i marknadsföring vid Lunds universitet och har i över 20 år forskat i om hur man bygger varumärken som säljer.
Under sin del av seminariet kommer Johan att visa hur man enkelt gör en analys av nuläget, som utgångspunkt för hur man lägger upp varumärkesstrategier som bygger penetration, lojalitet och prispremium. Han kastar också ljus över några av de vanligaste fallgroparna.

David Thörnqvist är creative director på Deep Studios och har en lång erfarenhet från reklamvärlden, inte minst den som handlar om film.
Davids framförande är ett resonemang, som han håller med sig själv, där han både är sin största påhejare och sin egen hårdaste kritiker. Så här säger han: ”Jag kommer utgå från mig själv och berätta om hur jag som kreatör alltid ’känt’ att en viss typ av kommunikation är bättre. Sådant som är kul, sorgligt, etc. Men är den känslan rätt? Vad finns det för rationella bevis?

Angående mat och dryck:

Vi bjuder på smått och gott från havet (även vegetariskt och veganskt). Till det serveras öl, vin, vatten, läsk och alkoholfri öl/cider/vin.

Angående transport:

Det går buss och tåg från Helsingborg C. Du går av vid station/hållplats Ödåkra station.
Vi kommer också erbjuda skjuts från Helsingborg C (Marina Plaza) kl 15.00 och sedan även skjuts tillbaka. Vill du åka med så mailar du till [email protected] så att vi kan planera för detta.

Besöksadress:Deep Studios
Allerumsvägen 11
254 74 Ödåkra