Vi är Deep

Vi är en byrå som hjälper våra kunder att berätta sin historia, genom kreativ kommunikation. Film är oftast huvudbärare, eftersom vi tror att film är det bästa sättet att beröra och nå sin mottagare på djupet. Vi skapar relationer och förståelse.

FILM ÄR BÄST. MEN BARA I RÄTT SAMMANHANG.

En film är bara så bra som sitt sammanhang. En påkostad och fantastisk film kan stå och falla med var, när och hur den publiceras. Därför kan vi ta ansvar för helheten. Var ska filmen visas, och för vem? Hur kan vi optimera den för sin publik och sitt sammanhang? Behöver kampanjen kompletteras med print, digital annonsering, radiospotar eller webbproduktion?

När du vill berätta något för att utveckla kundrelationer, skapa opinion eller säga något jätteviktigt hjälper vi gärna dig genom att utmana med nya idéer, tillföra vår expertis och integrera lösningen på ett sätt som skapar mervärde i helheten. Du vet vad du vill ha sagt – vi vet hur man bäst säger det. Och vi går på djupet – det som finns under ytan är avgörande för resultatet.

Våra kunder anlitar oss för att vi är
> pålitliga och ansvarsfulla
> skickliga – vi kan vår sak och ligger i framkant
> passionerade – vi älskar det vi gör och vill gärna överraska kunderna positivt
> prestigelösa – vi är enkla och roliga att jobba med

Vår arbetsplats är Sverige, med utgångspunkt från Helsingborg där vårt kontor och våra ljud- och filmstudios finns. Känns allt detta bekant, men ändå inte?

Deep grundades 2011 som Sydlys men bytte i januari 2018 namn till Deep Vision AB. Välkommen att kontakta oss.